Najnovšie recenzie zo sekcie Aviváže na pranie
Prislo len 6
Reakcia značky Giovani
v prípade, že máte nejaký problém s objendávkou je potrebné nás kontaktovať a my Váš problém určite vyriešime k Vašej spokojnosti.
Ďakujeme za hodnotenie :)
S pozdravom, Giovani.sk
Táto vôňa je veľmi sladká. Pre mňa sú lepšie sladko svieže vône .
kvalita
Silan Aromatherapy Magic Magnolia koncentrovaný avivážny prostriedok na textílie 2772 ml 126 PD
JJ1984
Pridané: 21. októbra 2024
- vona, trvacnost vone, jemnost pradla
- nic
Tuto vonu som si zamilovala, krasne vonia cely byt pocas susenia pradla a dokonca aj v skryni sa vona dlho udrzi. Okrem toho, pradlo je jemne.
- Krásne vonia a dlho vydrží na oblečenie určite odporúčam
KVALITNE DLHOTRVAJUCE VONE
Ďakujeme za pozitívnu recenziu. :)S pozdravom, Giovani.sk
Krásna vôňa ktorá vydrží dlho
Ďakujeme za pozitívnu recenziu. :)S pozdravom, Giovani.sk
Kuschelweich aviváž sommerwind 38 PD 1 l
Pridané: 21. októbra 2024
(naposledy upravené 21. októbra 2024)
Zakúpený v myAustria.sk
- Metalic green je podla mna top krasne vonia (dost intenzivne naozaj staci trosku) kto ma rad parfumy do oradla tak tento naozaj krasne vonia(nezjemnuje pradlo ako avivaz - pre tych ktori nepoznaju tieto produkty)
MrsMisel
- Balenie
- Vôňa
- kratšia výdrž vône
Aviváž som dostala k testovaniu, je super, páči sa mi dizajn a balenie. Má skvelú cenu. Vôňa je naozaj nádherná, ale mne osobne príde slabšia výdrž na prádle po opraní, oproti iným produktom, ktoré som doteraz používala. No určite vyskúšam aj iné vône od tejto značky a v celku aviváž odporúčam.
- vôňa
Mala som možnosť vyskúšať aviváž silan aromatherapy-magic magnolia a môžem povedať, že som nadmieru spokojná. Vôňa je úžasná, veľmi príjemná, svieža a hlavne dlhotrvajúca, vôbec nie umelá, ani nie príliš silná, pre mňa ideálna. Na pranie stačí malé množstvo, aviváž vydrží veľmi dlho. Produkt odporúčam, určite budem ďalej kupovať.
jemná vôňa
jemná vôňa
Krásne vonia
Krásne vonia
Giovani koncentrovaný parfum na bielizeň 12 vôní x 7 ml
Pridané: 21. októbra 2024
(naposledy upravené 21. októbra 2024)
Zakúpený v Giovani.sk
až príliš intenzívna vôňa
Reakcia značky Giovani
Ďakujeme za pozitívnu recenziu. :) To, ako dlho a intenzívne vonia naša bielizeň závisí aj od toho, z akej látky je dané oblečenie. Na bavlnených a hrubších tkaninách je vôňa intenzívnejšia a trvácnejšia, keďže väčšia gramáž tkaniny dokáže absorbovať väčšie množstvo esencií parfému. Výborne vynikne najmä na bytových textíliách ako deky, uteráky, osušky, posteľné obliečky, závesy alebo dekoratívne návliečky na vankúše.
Giovani Koncentrovaný parfém na pranie FRANCIS SIGNATURE 250 ml
Pridané: 21. októbra 2024
(naposledy upravené 4. novembra 2024)
Zakúpený v Giovani.sk
- úžasná vôňa