Najnovšie recenzie zo sekcie Aviváže na pranie
- Pekné voňaju
Škoda že nevonia prádlo po nich
- objednávam opakovane, krásne vône,
- Vlastný zvýhodnený balíček 3 x ...je super nápad - môžem si vybrať vône, ktoré chcem ja
- dlho vonia prádlo aj celý byt
S pozdravom, Giovani.sk
- Úžasná vôňa , len je to moc husté a stačí toho ozaj málinko do pránia dať .
- Jedna z mojich najobľúbenejších
- Krásne vonia
Žiadne
- Krásna vôňa, za mňa TOP
- Krásna vôňa
- Tento som už spomenula,,je taktiež top
- Neexistuje,,je super
S pozdravom, Giovani.sk
- A totoooo je môj top výrobok,,nedám dopustiť na to,,ťa svieža krásna mnaaaam vôňa.uz mám tretiu fľašku,,a opäť, modrá je dobrá, odporúča pre všetkých ozaj,,je krásna či na deťoch, vankúše, podlaha,, všade..je vhodný fakt že všade,kto kúpi neoľutuje,a k tomu doprava zadarmo je paráda
- Je
S pozdravom, Giovani.sk
- Túto som objednala kamoske,,je tak tiež krásne vonajuca,, určite odporúčame všetkým.cena taktiež super a vôňa dupľom,, určite ešte kúpime,vybrala si ju kamoška očarila ju vôňa,cena zodpovedá kvalite,a top že doprava zadarmo, hodí sa úplne na čokoľvek,,aj na wc.pokvapkat na odlúčovaci tampón a len tak nechať,,,
- Úžasná krásna vôňa,,kto kúpi neoľutuje ,,ja už inú ani nechcem,,pre mňa modrá vždy dobrá.vyskusala som všetky ale modraaaaaaa je topka ,kúpim a vždy kúpim super cena, hodí sa úplne všade táto vôňa,aj na umývanie podlahy
- Neexistuje nič zlé,,ja som Max spokojná
Krásna dlho trvajúca vôňa :-) odporúčam
Je to super vôňa, dlho vydrží
S pozdravom, Giovani.sk
- Prádlo po vypraní krásne vonia
- Naozaj krásna vôňa Už ju mám druhý krát odkedy objednávam Mala som už aj iné vône ale chcem si ešte objednať iné Teraz je v ponuke nová tak si ju neskôr objednám Teším sa na to veľmi Určite bude super ďakujem
S pozdravom, Giovani.sk
- krásne vône ktoré vydržia naozaj veľmi dlho
- super zabalené vzorky
- Nádherná dlhotrvajúca vôňa
Za mňa určite italiano top vôňa objednávam len tu skúsila som ich viac ale na túto nič nemá
S pozdravom, Giovani.sk
- Už jsem skusila dvě a nádherně voní
S pozdravom, Giovani.sk
Super možnosť ako vyskúšať všetky vône.
S pozdravom, Giovani.sk
Krásna nová vôňa. Najskôr ma neočaril ani obal ani vôňa. Vyskúšala som vzorku a keď som zbierala prádlo, všetko krásne voňalo. Hneď som zmenila názor a objednala.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »